Ovog leta, live-streaming koncerti omogućiće publici širom sveta da bar na trenutak otputuje negde daleko i uživa u nekoj novoj, neotkrivenoj muzici. Sledećeg ponedeljka, 6. jula u 20:30 časova preko live-streaming platforme Artist Lockdown domaća publika će biti u prilici da prisustvuje koncertu britanskog sastava The Breath.

Koncertna agencija Charm Music je odlučila da ovog leta svoju publiku obraduje novim koncertima, ali u malo drugačijem obliku, prilagođenom trenutnoj situaciji. Koncert britanskog sastava The Breath biće jedinstvena prilika da se domaća publika upozna sa muzičkim sastavom koji privlači pažnju britanske, ali i svetske javnosti već nekoliko godina. Sastav The Breath čine pevačica i flautistkinja Rionah Konoli i gitarista Stjuart MekKalum. Njihova muzika predstavlja mešavinu alternativnog folka i amerikane, oslanjajući se u nekim momentima i na irsku tradicionalnu muziku.

Povezana vest:  Bilja Krstić i Bistrik na turneji u Americi i Kanadi

Koncert će se se održati u kultnum prostoru „Band on the Wall“ u Mančesteru koji predstavlja kulturni i muzički centar već više od dva veka. Naziv je dobio zbog bendova koji su početkom 20 veka u prepunim pabovima, u nedostatku prostora svirali bukvalno na zidovima.

Prednost live-streaming koncerata jeste ta što se mogu pratiti sa bilo koje lokacije, tako da publika predstojeći koncert može ispratiti i sa svoje terase, iz dvorišta ili nekog drugog mesta i na taj način sebi može priuštiti jedno potpuno drugačije iskustvo.

Povezana vest:  Dodela Gremija najgledanija od 2004.

Ulaznice za koncert sastava The Breath 6. jula u 20:30 časova mogu se kupiti online na platformi https://artistlockdown.com/thebreath/. Regularna cena ulaznica je 4 funte, dok će za 8 i 10 funti publika uz regularnu ulaznicu dobiti i ekskluzivni bonus materijal. Više informacija možete pronaći na facebook stranici događaja.