Laura 2000Laura 2000 besplatno na Exit etiketi

 

Poslednje ime u 2010. godini objavljeno pod Exit online etiketom je EP grupe Laura 2000, šest pesama pod nazivom “…pobiću se zadnji put da vidim da l’ sam star”. Ekstravagantna pop retrospektiva bolje muzičke prošlosti vodi na druženja sa Leo Martinom, Dušanom Prelevićem, Nadom Knežević, Korni grupom.
Nakon što su obukli u šljokice i spremili za izlazak u grad našu najlepšu nostalgičnu pop pesmu Nikada više Bisere Veletanlić, nakon uspešne reanimacije domaćeg klupskog života disko himnom Sve i svašta zaboravljenog Kireta Mitreva i grupe Kim i nakon najvećeg ovogodišnjeg letnjeg hita Ima vremena Lea Martina, Laura 2000 uz pomoć Exit etikete poklanja EP „…pobiću se zadnji put da vidim da l` sam star.“ Šest pesama već prepoznatljivog, unikatnog stila Laure 2000, predstavljaju spoj  sentimenta starih vremena, univerzalne pop estetike i modernog klupskog doživljaja.
Laura 2000 sastavljena je od dvojice muzičara, Bobana i Milana, koji sebe ne nazivaju grupom i smatraju se više trupom, svojevrsnim medijem koji emituje ljubavne poruke o najgoroj provaliji koja postoji na svetu – provaliji između dvoje ljudi.

Povezana vest:  Adam Nussbaum na Nišvilu

Exit online etiketa nastaviće da predstavlja najbolja imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatan download, i aktivno će promovisati muzičare sa ovih prostora. Na sajtu Exitmusic.tv besplatno možete da preuzmete sva dosadašnja online izdanja među kojima su IrieFM, Partibrejkersi, Obojeni program, E-play, Marko Nastić, Repetitor, Jarboli, Killo Killo, The Good Guys, Overdrive, Nežni Dalibor, Ritam Nereda, Trance Balkan Desorganisation i drugi.

Povezana vest:  Demi: Zbog Kim Kardashian zavolela sam svoje obline!