Spremili smo za vas posebnu letnju poslasticu u vidu muzike zastupljene na plejlistama „Najveći hitovi“ (Deezer) i „Pop Fresh“ (Apple Music*). Slušajte singlove pop senzacije Tones And I, predvođene hit singlom „Dance Monkey“ i osvojite vredne nagrade.

Potrudili smo se da ovo leto ipak učinimo posebnim! Spojili smo najslušaniju autorku sa svetskih top lista sa definitvno najomiljenijim smartphone uređajem današnjice. Pored glavne nagrade (iPhone), u prilici ste da osvojite jedan od pet Deezer poklon kodova koji će vam omogućiti da slušate svoje omiljene plejliste godinu dana. Prijavite se ovde.

Povezana vest:  Džastin Biber najtraženija osoba godine na internetu

Tones And I (pravo ime joj je Toni Elizabeth Watson) je postala jedan od fenomena muzičke industrije. Njen singl „Dance Monkey“ ne prestaje da osvaja publiku širom sveta. Veoma brzo je prešla cifru od 1,5 milijardi strimova globalno a bila je na mestu broj jedan liste singlova u dvadeset zemalja. Tones And I je jedna od inostranih artista čiji je singl više od godinu dana prisutan na Deezerovoj „Serbia Top 100″ listi.

Povezana vest:  Gotik metal pioniri Paradajz Lost u Beogradu 14. februara

Samo zapratite i slušajte plejliste „Najveći hitovi“ (Deezer) ili „Pop Fesh“ (Apple Music*), odgovorite na jednostavno pitanje i uđite u krug potencijalnih dobitnika vrednih nagrada:

   – Glavna nagrda: iPhone SE2 128 GB
– Utešne nagrade: Pet „Deezer poklon kartica“ sa jedinstvenim
dvanaestomesečnim kodom (svako od dobitnika dobija jedan poklon kod)
Srećno!

Povezana vest:  Ivan Jegdić ima novi singl za pesmu „Kaligula"

(*Apple Music aplikacija je dostupna u Srbiji. Besplatno je koristite šest meseci.)