Nakon što je munjevito osvojio radijski etar i slušaoce, novi hit singl „Još jedan krug“ Mayalesa i Ivane Starčević dobio je i video spot. Spot je sniman u ovim neobičnim pandemijskim uslovima, za režiju je zaslužan Mario Delić, a za montažu Tomislav Josipović/Chroma studio. Više detalja otkrio je frontmen benda – Petar Beluhan:

„Već neko vreme naginjemo trendu koji zaobilazi raskošne video vizuelizacije singlova, a otkako nas je zarobila ova pandemija jasno je da je klasični video spot – luksuz. Međutim, taj nepobedivi duh koji se valjda zadnji predaje doveo nam je prijatelje koji su nas nekoliko dana snimali u studiju a potom montirali lep video za ‘Još jedan krug’ – naš aktuelni singl i najavu onoga što poslednjih godinu i po kuvamo kod Jure i Pavla, Mayalesov novi album. Veliko hvala Mariu Deliću i Tomislavu Josipoviću

Povezana vest:  Novi album Red Hot Čili Pepersa u avgustu

Pesma Još jedan krug se čini  kao miks dva velika uspeha benda, pesme Virtual Baby i Roadie. Pop rock na speedu, kako nam kažu sami Mayalesi, uz neizostavan nostalgični tekst i autentične melodije a sve zajedno podvučeno disco ritmom. Svojevrsno Beluhanovo oproštajno pismo “pregaženo” divljim Mirčetinim gitarama, sanjivi refren otpevan od neponovljive dugogodišnje prijateljice i saradnice benda Ivane Starčević, sve to je još jedan poziv da poslušate novu pesmu “Još jedan krug”.

Povezana vest:  The Marshmallow Notebooks, (The) Lesser Men i Benchwarmers 8. maja u KC Grad

Mayales nastavlja saradnju sa producentskim parom Pavle Miholjević i Jura Ferina, koji su poslednje tri godine i članovi benda predvođenog glavnim autorskim parom Petrom Beluhanom i Vladom Mirčetom, odnosno još jednim autorom i gitaristom Lukom Gečekom, bubnjarem Edijem Grubišićem Ciplom, basistom Ronijem Nikolićem i pevačicom Nikolinom Kovačević.