Da ljubav nije alatka za kojom treba da posežemo u teškim trenucima otkrila je mlada muzičarka i autorka iz Sidneja, Evie Irie. Ipak, nešto ranije, pre te spoznaje, ona o svojim emocijama govori u singlu „Little More Love“.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Mladu Evie Irie već je prethodni singl smestio na radare uglednih muzičkih medija i kolega, a „Little More Love“ osigurao je to mesto. Ujedno, izdanje koje danas dopunjuje SVEŽE plejlistu, pravi je uvod za njeno EP izdanje „The Optimist“, koje nas očekuje 18. septembra.

Povezana vest:  Eltonu Džonu uručena nagrada Britanska ikona

„Napisala sam ovu pesmu u trenutku kada sam zaista osećala da je svetu potrebno malo više ljubavi. Ipak, godinu dana kasnije, shvatam da ljubav nije nešto čemu treba da težimo samo u posebnim ili teškim trenucima. Ona treba da bude konstanta u našem životu“, otkriva Evie Irie.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Povezana vest:  Brajan Adams će postati otac

Na EP-u naći će se i prethodni singl koji je privukao veliku pažnju – „Worst Enemy“. Na ovoj numeri radili su Greg Kurstin [Sia, Pink] i Mozella [Miley Cyrus, Jonas Brothers], a on je zatim pobrao pohvale medija kao što su Billboard, NME, Clash…

Slušaj „Little More Love“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Povezana vest:  Tereza Kesovija posle 20 godina nastupa u Crnoj Gori

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

PHOTO: Universal Music Serbia