Najveće pomake u svetu komercijalne dens muzike i pop EDM-a, u poslednjih dvadeset godina, napravio je producentsko-autosrski tandem koji čine David Guetta i Sia.

Njihovi hitovi „Tiatnium“, „She Wolf (Faling To Peaces)“ i „Flames“, beleže rekordnan broj striminga koji u ovom trenutku premašuje dve milijarde pregleda.

Novi singl „Let`s Love„, inicijalno je trebalo da bude balada. Međutim, ponovni susret Davida i Sie rezultirao je eksplozivnom kreativnošću, pa je pesma dobila na ritmu i ubrzanju što je već sada čini budućom klupskom himnom.

Povezana vest:  "Prljavo kazalište" umesto na Bir festu, u decembru u Areni

„Tokom vremena izolacije, bio sam neverovatno inspirisan. Stvarao sam poletnu i energičnu muziku“, kaže David Guetta i dodaje: „Volim da produciram klupske pesme, posebno u ovom periodu. Singlom „Let`s Love“ želim da pošaljem poruku svima da volimo jedni druge. Poruku ljubavi, nade i želje da se čovečanstvo ujedini u ovim teškim trenucima. Sia je još jednom maestralno i nadahnuto otpevala pesmu.

Povezana vest:  Parni valjak konačno u Beogradu!

Humanitarnim DJ setovima koji su strimovani uživo iz Majamija i Njujorka, Guetta je sakupio preko 1,5 milona dolara za fond borbe protiv virusa Covid-19 u sklopu akcije „United At Home“. Tim nastupima Guetta se ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao DJ nastup stimovan na Facebooku sa najviše gledalaca.

Pesma „Let`s Love“ inspirisana je hitovima iz osamdesetih godina prošlog veka, singlovima grupa kao što su a-ha ili The Pointer Sisters i muzikom iz filma „Flashdance“.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: THE FRAJLE „MENJAM DANE" I BOA „SVEMIRSKI PRIJATELJ"

Novi singl Davida Guette i Sie će zauzeti posebno mesto u vašim najomiljenijim plejlistama!

PHOTO: Guerin Blask