Dobitnik nagrada Grammy, BRIT, Golden Globe i Oscar Sam Smith predstavio je u petak, 30. novembra svoj treći album „Love Goes“.

Prethodno objavljeni singlovi „My Oasis“, na kome se pridružuje Burna Boy i „Diamonds“ jasno uvode u iskrenu i potpuno nesputanu priču o ljubavi o kojoj je reč u 11 novih pesama.

„Poslednje dve godine bile su najeksperimentalnije ikada, lično, ali i muzički. Po svakom ulasku u studio, postojalo je obećanje da je samo nebo granica. Rezultat je bio tako magičan, a tako terapeutski i ZABAVAN. Ova ljubav prema muzici je izuzetno široka i sva „guilty pleasures“ pretvorila su se samo u „pleasures“. Nema krivice, nema srama, samo ljubav prema pevanju, stvaranju i plesanju. Slušajte ove pesme otvorenog srca i tretirajte svaku pesmu kao drugačiji cvet iz bašte, zabavite se. Nadam se da će vas nasmejati, jer to bude i u meni“, poručuje Sam Smith. 

Povezana vest:  Džon Meklaflin u Beogradu: Mir i sreća

Na albumu „Love Goes“ radila su, kao i do sada, neka od najvećih imena u industriji – Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth, genijalni Stargate,  Sam-ov prijatelj Guy Lawrence (Disclosure) i dugogodišnji saradnik Jimmy Napes. Upravo oni bili su zaduženi za numere koje su stvarane u protekle dve godine, sa zadatkom da svaka od njih ispriča svoju jedinstvenu priču. 

Povezana vest:  Džejms Blant: Moj hit je dosadna pesma

„Love Goes“ tracklist

Young

Diamonds

Another One

My Oasis (feat. Burna Boy)

So Serious

Dance (‘Til You Love Someone Else)

For The Lover That I Lost

Breaking Hearts

Forgive Myself

Love Goes (feat. Labrinth)

Kids Again

Bonus numere 

Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)

How Do You Sleep?

To Die For

Povezana vest:  Vukašinu Brajiću je čast da predstavlja BiH na Eurosongu

I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)

Fire On Fire

Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

Izdanje „Love Goes“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: http://samsmith.world/LoveGoesPR

PHOTO: Alasdair McLellan