Šta se dešava kada pomislimo da odrastanje donosi i prekid svih ličnih, duševnih uživanja? Odgovor na to pitanje, upravo kroz sopstveno preispitivanje situacije, donosi indie rock bend Sir Sly u novom singlu „Material Boy“.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Trio iz Južne Kalifornije donosi brz tempo i pokretački ritam na svom poslednjem izdanju „Material Boy“ koji se, uprkos tome, bavi izuzetno važnom temom. Oni nam ovom prilikom odgovaraju na pitanje da li je odrastanje tačka u kojoj puko uživanje prestaje ili ga samo treba malo prilagoditi.

Povezana vest:  Otkrivanje spomenika Šabanu Bajramoviću u avgustu

„Napisao sam ovu pesmu o slobodi da istražujemo duhovna zadovoljstva mimo onoga u šta smo verovali kad smo bili deca. Ona su se sada promenila i odnose se najpre na prihvatanje nepoznatog. Ovo je pesma uz koju se igra i nadam se da svima može da donese onoliko slobode koliko donosi meni“, objašnjava Landon Jacobs, frontmen benda.

Povezana vest:  U susret 48. Gitarijadi

 Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Sir Sly od početka donosi istinski indie rock i upravo to je razlog zbog koga ih publika i mediji verno prate i vole. Njihova izdanja neretko se nađu na prvom mestu alternativnih plejlisti, a zavredili su pažnju medija kao što su Entertainment WeeklyThe GuardianIdolator i drugih.

Povezana vest:  Boju Džordžu zabranjeno učešće u Velikom bratu

Slušaj „Material Boy“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

 Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

PHOTO: Kevin Clark