Kompanije Mascom i Tin Drum Music su uspešno privele kraju konkurs „Tvoja pesma“. Kampanja je pokrenuta u želji da svim talentovanim muzičarima, kompozitorima i tekstopiscima pružimo mogućnost da iskažu svoje muzičko umeće i javnosti predstave svoj autorski rad.

Sa izuzetnim zadovoljstvom obaveštavamo javnost da je konkurs priveden kraju 15. novembra. Zbog velikog interesovanja inicijalni rok je bio produžen do navedenog datuma, pa su mnogi umetnici i van teritorije Srbije poslali svoje radove.

Povezana vest:  Album Džejmsa Blanta najprodavaniji protekle decenije

Na konkurs „Tvoja pesma“ prijavili su se autori čije je stvaralaštvo inspirisano muzikom i bendovima koji su dominirali na ovim prostorima tokom osamdesetih godina dvadesetog veka.

Tokom gotovo dvomesečne kampanje stiglo je nekoliko stotina prijava.

Kompanije Mascom i Tin Drum Music koriste priliku da se zahvale svima koji su poslali svoje numere. Bez obzira da li će dobiti neku od nagrada, svima poručujemo da nastave sa radom i time doprinesu vitalnosti domaće i regionalne rokenrol scene.

Povezana vest:  Hari Mata Hari postao ekskluzivac Music Star Production

Zahvaljujemo se svima i na poverenju koje su nam ukazali, prepoznavanju vrednosti koje obe kompanije baštine i dobroj volji da sa nama ostvare saradnju.

Predstoji nam selekcija pesama i odabir dobitnika glavne nagrade kao i dobitnika tzv. utešnih nagrada.

U predstojećem periodu ćemo kontaktirati dobitnike a njihova imena saopštiti najkasnije do 20. decembra.