Večeras u 21h na YOUBOX muzičkoj platformi slavimo život i velikog umetnika koji nas je prerano napustio.

U njegovu čast emitujemo YOUBOX session koji smo snimili pre nekoliko meseci sa željom da obradujemo sve tokom novogodišnjih praznika, ali nas je, nažalost, Džej u tome preduhitrio.

Kao što stihovi jedne od njegovih najpopularnijih pesama kažu: „Nedelja, svi ste tu a mene sada nema“, tako ćemo večeras, u nedelju, bez njega ali u njegovu čast, imati priliku da se poslednji put pozdravimo sa legendom narodne muzike.

Povezana vest:  Gabi Novak sa sinom Matijom Dedić nastupa u Bitef Art kafeu

YOUBOX aplikacija dobila je i novi apdejt: pored novog dizajna, sada svi korisnici mogu da uživaju u TV streamingu koncerata i video sadržaja i u kreiranju sopstvenih playlista.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa skoro 400.000 registrovanih korisnika.

Povezana vest:  Prins posedovao zlatne poluge vredne više 800.000 dolara

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMages