cof

Dušan Stoiljković je u regionalnoj hip-hop komuni poznat pod pseudonimom Goodfellv.

Nakon mnogih kolaboracija i nekoliko samostalnih izdanja, Goodfellv je pružio svoju podršku ideji etikete Honey Money Gang kroz saradnju koju je ostvario sa reperom Ludim u singlu „I to i to (drugi deo)„. Dobra komunikacija sa HMG lejblom nastavlja se kroz objavljivanje samostalnog singla pod nazivom „Glavna vest“.

Povezana vest:  Kenny Garrett na Nišvilu

Dušan Goodfellv muzikom se bavi od 2006. godine. Posle prekida od nekoliko godina vratio se repu 2018. godine, od tada je produktivniji i aktivniji nego ikada.

Goodfellv koristi estetiku takozvane stare škole repa koju kombinuje sa trendovskim trep zvukom. Novi singl „Glavna vest“ je kritika lokalnog društva i stanja svesti u kom se nalazi čitav svet. U pesmi gostuju MAPKO ali i istaknuti regionalni hip-hop pregalac, čuveni Struka – veteran regionalne rep scene.

Povezana vest:  Najbolji World Music na World Chill-Inn bini EXIT festivala!

„Što se trake tiče čuo sam je, pogledao spot… Struka i MARKO su svoj deo posla odradili odlično. Sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Ne bih da sad ocenjujem svoj rad, to bih prepustio slušaocima,“ izjavio je Goodfelv.

Singl „Glavna vest“ od danas je dostupan na svim striming servisima. Premijera video spota zakazana je večeras (11. decembar) na Honey Money Gang YouTube kanalu u 18 časova.

Povezana vest:  Meksička zvezda Anai sutra u Beogradskoja areni

PHOTO: Rils