Dinamično dance izdanje Mimi Mercedez – singl „Zla Riba“, dobilo je novi oblik. Preciznije, stigla su četiri nova remiksa!

Numera čiji je ritam i prvobitno asocirao na letnje raspoloženje sada je dostupna u četiri nove verzije, a reperkini saradnici doprineli su sebi svojstvenim karakteristikama zvuka. Među njima su Buraz iz sastava Djans, Sheytan Yamaha i DJ SHEVCHENK035, odnosno Nikola Stanojević i Mihajlo Đorović iz ekipe Zicer Inc., kao i Žakila iz Bombi 90ih, pod svojim klupskim alijasom Cuban Chamber of Commerce.

Povezana vest:  SVE O FESTIVALU ROCK@EXIT

Mimi Mercedez objavila je singl „Zla Riba“ u julu ove godine, kada je sa novom tematikom donela svež zvuk i svoj novi imidž. U isto vreme stigao je i spot u kome Mimi prikazuje moćne žene – nesumnjivo Zle ribe, na kome su pored standardne Geto Gerila postave radili i rediteljka Sara Marković i DP Lazar Bogdanović.

Povezana vest:  Koncertni album Džimija Hendriksa u prodaji u januaru

Izdanje „Zla Riba Remixes“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music , kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://mimimercedez.lnk.to/ZlaRibaRemixes