Orkestar Aleksandra Sofronijevića održaće 2 različita online koncerta za redom 19. i 20. decembra sa početkom u 20h ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj platformi.

Na Svetog Nikolu, jednu od najvećih slava, naš čuveni harmonikaš će sa svojim orkestrom izvesti neke od najlepših narodnih pesama.

Ono što publika može da očekuje od koncerta jeste zvuk izvorne, tradicionalne muzike u toploj i prijatnoj slavskoj atmosferi koji će svim gledaocima ulepšati ovaj veliki praznični dan.

Povezana vest:  Jorgos Dalaras otvara 17. maja Guitar Art Festivala

Širok repertoar i dobro raspoloženje celog orkestra, učiniće da vaša slavska trpeza bude podjenako bogata i ispunjena radošću kao što smo to i do sada navikli za svakog Svetog Nikolu.

U susret Novoj Godini i praznicima, YOUBOX muzička platforma sprema velika iznenađenja.  Najveće muzičke zvezde sa naših prostora uveliko rade na osmišljavanju svojih online nastupa te će naše muzičko nebo potpuno biti u YOUBOX znaku tokom predstojećih praznika. Neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Povezana vest:  Selena Gomez na meti kritika

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.