Izdavačka kuća Mascom je sa svojim izdanjima i ovog puta zastupljena na godišnjim listama renomirane vojvođanske dnevne novine „Dnevnik“ kao i na listi najboljih singlova portala nova.rs.

Na listi najboljih domaćih rokenrol izdanja u 2020. godini, među prvih pet, našao se album „Trust“ elektro dua Sixth June koji je kuća Mascom objavila u saradnji sa sa engleskim izdavačem The state51 Conspiracy.

Povezana vest:  Arktik Mankis neće na Glastonberi

Na listi najboljih domaćih i regionalnih rokenrol reizdanja na mestu broj jedan nalazi se takođe album iz Mascomovog kataloga. Reč je o reizdanju albuma „Sve laži sveta“ Vlade Divljana & Old Stars Banda koji je povodom dvadesetogodišnjice od originalnog objavljivanja štampan na vinilu.

Prošlogodišnji album „Popis“ grupe Kanda, Kodža i Nebojša se našao na vicešampionskoj poziciji na listi najboljih domaćih i regionalnih kompilacija u 2020. godini dnevne novine „Dnevnik“.

Povezana vest:  Lady Gaga obukla muslimansku odeću da je ne primete

Redakcija portala nova.rs je ove godine objavila listu najboljih trideset domaćih i regionalnih singlova u prošloj godini. Na pomenutoj listi našlo se nekoliko Mascomovih izdanja među kojima su: Ivan Jegdić –Kaligula (#27), t.u.n.a. – Vozimo se (#23), Kanda, Kodža i Nebojša – Šafl (Verzija 2020) (#20), Keni nije mrtav – Venecijaneri (#17) i Wikluh Sky – Ako ću za nešto da se borim (#12).

Povezana vest:  Robi Vilijams i Gari Barlou objavljuju singl

Na listi portala nova.rs grupa Keni nije mrtav i kantautor Ivan Jegdić apostrofirani su kao izvođači na koje treba obratiti pažnju u 2021. godini.

PHOTO: Stanislav Milojković