Debitantski album „BSSST…Tišinčina“ hip-hop ekipe Beogradski sindikat, objavljen je 2001. godine. Svojom pojavom, direktnošću i nepristajanjem na svojatanje izrečenog mišljenja i stava, izazvali su ogromnu pažnju šire javnosti, kulturne i političke elite koja je konstantno bila na udaru njihovih ubitačnih rima.

Ovo izdanje važi za jedno od najvažnijih hip-hopa albuma u regionalnim okvirima, prezentujući stremljenja i interesovanja nove generacije rep umetnika iz Srbije.

Povezana vest:  Sara Jo peva u Beogradu

Objavljivanje albuma „BSSST…Tišinčina“ Beogradskog sindikata, najavio je jedan od najuspešnijih singlova u karijeri ovog benda. Reč je naravno o pesmi „Divljina“ – vrlo angažovanim, šaljivim reperskim epom o novokomponovanom bogatstvu i bogatašima.

Izdavačka kuća Mascom povodom obeležavanja dvadesetogodišnjice od originalnog objavljivanja albuma „BSSST…Tišinčina“, predstavlja ovo izdanje prvi put štampano na 2 vinila!

Ovakvim izdavačkim poduhvatom dupli LP album „BSSST…Tišinčina“ biva smešten među domaća izdanja od velikog nacionalnog i kulturnog značaja.

Povezana vest:  Šta se to dešava sa teen idolom Biebsom, ponovo u sukobu s fotografima (VIDEO)

Tamo gde mu je oduvek bilo mesto.

Dostupno u pretprodaji, po povlašćenoj ceni, isključivo na mascom.rs.