Ivan Jegdić, mladi kantautor iz Beograda, poslednjih par godina je prisutan na regionalnoj muzičkoj sceni singlovima koji vešto kombinuju ljubavnu, epsku i istorijsku tematiku sa pop muzikom i modernim prizvukom trepa.

Autor specifičnog glasa, ovog puta ima novi spot i prvi duet na svom novom singlu pod imenom „Čežnja„:

„Reč je o prelepoj ekranizaciji blage rekreacije mita o Orfeju i Euridici, na kojoj sam radio sa odličnim timom ljudi, na čelu sa rediteljem Milutinom Miloševićem i direktorom fotografije Dušanom Bartolovićem. U pesmi gostuje tam. Jedva čekam da čujete singl, ali i album koji dolazi,“ izjavio je Ivan povodom objave novog singla.

Povezana vest:  Dino Merlin, Dženan Lončarevic i Lexington - Pearl Beach, Ulcinj 5. i 6. avgust

„Čežnja“ je duet sa još jednim novim licem sa pop scene pod imenom tam (stilizovano se piše malim slovima). Pesma ujedno najavljuje debitantski album Ivana Jegdića, pod nazivom „Neka čuju me„, čiji je objavljivanje zakazano za mart ove godine.

Pored tam Ivan je u singlu „Čežnja“ ugostio još sjajnih muzičara. Na solo gitari je Stefan Aćimović (bend dram), na bas deonicama Matija Pešič (Keni Nije Mrtav) a produkciju potpisuje Sava Tomić. Izuzetno artistički, igrani video spot režirao je Milutin Milošević.

Povezana vest:  Večeras finale ''Beosonga 2013''

Novi singl Ivana Jegdića „Čežnja“ (feat. tam) je od 19. februara dostupan na svim relevantnim striming servisima. Video spot će biti premijerno emitovan istog dana na  YouTube kanalu Ivana Jegdića.

Televizijsku premijeru video za pesmu „Čežnja“ imaće u jutarnjem programu „Probudi se“, TV NovaS (20.02. oko 10 časova).