Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Darko Lazić,  večeras u 21h održaće online koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi.

Nakon dugo vremena, ovo će biti prvi Lazićev nastup, a on se potrudio da pruži publici sve ono po čemu je poznat. „Svi gledaoci željni odlične atmosfere, kafane, provoda i dobre zabave, uživaće u ovom koncertu“, poručio je popularni pevač.

Povezana vest:  Demi Lovato: Nisam mogla bez kokaina ni pola sata!

U video najavi koncerta publika je imala priliku da vidi starog i novog Darka, a društvene mreže su pljuštale od komentara i pohvala za njegovu transformaciju.

Pored legendarnih hitova iz svog opusa, Darko Lazić će premijerno na YOUBOXU uživo izvesti i novu pesmu „Moj Otac“, koju je posvetio svom ocu.

“Nisam znao ja da cenim sve što si mi dao, čuvao me od svakog zla, ispred mene stao. Sad bih da ti vratim bar na neki način, s anđelima spavaj, a ja cu da čuvam život majčin”, glase stihovi ove emotivne pesme.

Povezana vest:  Očajna prodaja karata za koncerte One Directiona u Americi!

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Povezana vest:  Lena Kovačević snimila duet na francuskom

PHOTO: YOUBOX