Filip_PatFilip Pat i bend „The Untouchables“ 20. januara u Grand kazino Beogradu

Restoran Diva koji se nalazi u okviru Grand kazina je poznat po vrhunskim specijalitetima, ali i odličnim izvođačima koji su svojim nastupima doprineli da se ovaj zabavni centar svrsta među najsadržajnije i najveće u Srbiji.

Bisera Velentanlić, Vasil Hadžimanov, Nada Pavlović, Ana Sofrenović, Dado Topić, Severina, Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Aleksandra Radović, Nada Pavlović, Jovan Maljoković, Željko Joksimović, Željko Samardžić su samo neka od imena koja su svojim izvođenjima ostavila trag na bini i osvojila srca svih ljubitelja džez, pop i rok melodija.

Povezana vest:  Sanja Ilić & Balkanika objavili spot za englesku verziju pesme “Nova deca”

Nova godina donosi i novine u repertoaru. Sve ljubitelje Sinatre, Din Martina, džez heroja današnjice u četvrtak 20. januara očekuje lavina dobre muzike u izvođenju Filipa Pata i benda „The Untouchables“. Specijalni gost koji će svojim vrcavim komentarima dodatno zabaviti goste biće Ivan Ivanović.

Bend „The Untouchables“ čine vrsni muzičari, Aleksandar Banjac (klavir), Boris Kocijan (kontrabas), Nikola Đokić (bubanj) i Filip Pat. Ova skladna muzička družina će se potruditi da dokaže da džez nije dosadan i obećavaju muziciranje, pevanje i plesanje bez predaha.

Povezana vest:  Besplatan smeštaj, majice i kompleti ulaznica za najbolje u Trenchtown Facebook kvizu