Fergie, Andrea Jung i Diane Warren na Avon Voices.HRAvon Voices – prva globalna online potraga za pevačkim talentima

 

Avon Products Inc. predstavio je 1. decembra Avon Voices, prvu globalnu on line potragu za pevačkim talentima za žene i takmičenje tekstopisaca i kompozitora namenjeno i ženama i muškarcima, povodom proslave 125 godina postojanja ove kompanije.

Avon poziva najširu javnost iz više od 60 zemalja, da se zajedno sa više od 6,2 miliona Avon Dama širom sveta, uključe u ovaj globalni muzički pokret.

Žiri čine slavni predstavnici muzičke industrije i to: Fergie, koja je osvojila Grammy šest puta; legendarna Diane Warren, jedna od najplodnijih savremenih kompozitorki koja je kreirala hitove za ikone muzičke scene kao što su Elton John, Tina Turner, Celine Dion, Aretha Frankiln; Natasha Bedingfield, pevačica i kompozitorka nominovana za Grammy nagradu; Lea Salonga, pevačica i glumica sa Filipina; Ivete Sangalo, najveća pop zvezda iz Brazila i senzacija iz Rusije, Valeriya.

Vrhunac ovog programa, koji će trajati skoro godinu dana, biće i poseta uzbudljivim destinacijama za skoro 200 najboljih takmičara kako bi dobili profesionalnu obuku i vizuelni preobražaj od strane Avona, kao i da bi snimili video spot.

Cilj ove potrage za talentima je da otkrijemo dve talentovane pevačice – od kojih je jedna Avon Dama – koje će imati mogućnost da snime profesionalno producirani album.

“Tokom 125 godina, Avon je ohrabrivao žene da steknu svoj jedinstveni izraz dok su, uz Avon, ostvarivale svoje snove. Uzbuđeni smo jer ženama dajemo priliku da se njihov glas čuje, da podele svoju pesmu i svoju priču sa celim svetom kroz ovu jedinstvenu globalnu potragu za talentima., istakla je Andrea Jung, CEO i predsednik Avon Products, Inc. „Avon Voices će slaviti nasleđe Avona i našu budućnost, kao što mi uzdižemo žene kroz lepotu, inspiraciju i pesmu”.

Povezana vest:  30. PO REDU DODELA 2013 MTV VIDEO MUSIC AWARDS ODRŽAĆE SE U BROOKLYNU U NEDELJU 25. AVGUSTA

Od srede, 1. decembra 2010. godine zvanični veb sajt ovog projekta – AvonVoices.com – je pokrenut i otvoren za registraciju. Postoje tri načina da postanete član Avon Voices globalne zajednice:

• Pevajte: Žene su pozvane da učestvuju u on line potrazi za muzičkim talentima tako što će izabrati pesmu sa sajta i postaviti svoj video do 13. februara 2013. godine na AvonVoices.com

• Glasajte: Svako od nas može biti skaut za talente i regrutovati sve talentovane ljude koje poznaje, gledati video snimke i glasati za svog omiljenog Avon Voices takmičara kako bi pomogao u odluci o pobedniku. Od aprila do oktobra, potraga za talentima će biti sužavana četiri puta putem on line glasova publike i poena koje dodeljuje žiri (22. aprila 2011. godine počinje glasanje u prvom krugu)

• Pišite: I žene i muškarci mogu da učestvuju u takmičenju za tekstopisce i kompozitore. Napišite originalnu pesmu koja inspirše i budi nadu i optimizam u svetu. Jednostavno postavite digitalni fajl i stihove na AvonVoices.com (od 20. maja 2011. do 01. jula 2011. godine)

Fergie za Avon VoicesLideri svetske muzičke industrije daju svoje stručno mišljenje.

Avon Voices je okupio jedinstveni skup muzičkih umetnika iz celog sveta koji će podržati ovaj projekat. Uz Fergie, Diane Warren, Natasha Bedingfield, Lea Salonga i Valeriya-e u žiriju će biti i: Delta Goodrem, australijski umetnik decenije, Sheila E. koja je napravila veliki proboj i koja je nominovana za Grammy nagradu za ženu perkusionistu, David Pack, dobitnik Gremmy nagrade za pevača, kompozitora i muzičkog producenta i Maia, kolumbijska pevačka zvezda. U sledećim nedeljama biće objavljen spisak ostalih članova žirija.

Povezana vest:  OBRATITE PAŽNJU NA NATALIE LA ROSE

„Srećna sam jer živim svoj život iz snova kroz muziku. Poznajem toliko žena koje sanjaju da se njihov glas čuje – sada to i mogu“, izjavila je Fergie. „Avon Voices će pružiti šansu svim ženama da podele svoj prelepi glas sa celim svetom.“

Već sada je mnogo drugih poznatih ličnosti iz sveta muzike i zabave podržalo Avon Voices na nacionalnom i regionalnom nivou, u svakom delu sveta. Lokalni promotivni događaji će se održavati tokom cele godine, naročito u toku prijavljivanja. Avon Voices je takođe predstavljen u više od 40 miliona Avon brošura, koje će se distribuirati širom sveta tokom decembra i januara.

Avon Voices je mnogo više od davanja šanse neotkrivenim talentima. Tokom cele godine biće moguće postavljati digitalne muzičke fajlove u odabranim državama, a deo prihoda namenjen je Avon Fondaciji za Žene kako bi se podržale kampanje za borbu protiv nasilja nad ženama.

Kako bi podržala Avon globalnu kampanju, Diane Warren će izdati singl Until U Love U, gde pesme izvodi Valeriya a muzički producent je David Pack. Ovi muzički fajlovi biće postavljeni na sajt a kupovina će biti moguća u određenim zemljama učesnicama projekta u januaru 2011. godine.

„Kao tekstopisac i kompozitor, znam kako je kad uspete da dotaknete srce i živote ljudi kroz muziku”, rekla je Diane Warren. „Iskreno sam inspirisana trudom koji Avon ulaže da uzdigne žene širom sveta kroz muziku”.

Povezana vest:  B.o.B. bira svoje omiljene saradnje

Do kraja programa, Diane Warren će komponovati himnu koju će snimiti 10 finalistkinja zajedno sa zvezdama u Avon žiriju, a procenat dobiti će ići u Avon Global Philantropy fond. Himna će biti izvedena uživo na gošdišnjem gala prijemu Avon fondacije za žene, koji je zakazan za jesen 2011. u Njujorku.

Avon Voices se realizuje u partnerstvu sa kompanijom Intero, koja se bavi povezivanjem umetnika, brendova i udruženja kroz osmišljene sadržaje na live događajima i on line kanalima.

O Avon Products, Inc: Avon, kompanija za žene, vodeća kozmetička kompanija i najveća kompanija direktne prodaje u svetu, obraća se ženama u u više od 100 zemalja, putem svojih skoro 6.2 miliona Avon Dama. Avon portfolio proizvoda uključuje kozmetičke ali i modne proizvode, kao i proizvode za kuću, a neki od najpoznatijih Avon brendova jesu Avon Color, Anew, Skin So Soft, Advance Techniques, Avon Naturals i Mark. Saznajte više o kompaniji Avon i proizvodima na www.avoncompany.com

 

O Avon Fondaciji za Žene: Avon Fondacija za Žene osnovana je 1995. u cilju poboljšanja života žena. Tokom 2010. Avon je prikupio i donirao više od 800 miliona dolara, u više od 50 država za najvažnije potrebe žena. Danas se Avon Fondacija fokusira na borbu protiv raka dojke, borbu protiv porodičnog i polnog nasilja, očuvanje životne sredine, pružanje pomoći u cilju olakšanja i oporavka u vreme velikih prirodnih nepogoda, kao i u hitnim slučajevima.