Australijski bend 5 Seconds of Summer (5SOS) vraća se u koncertne dvorane na proleće 2022. godine sa turnejom No Shame 2022. U okviru turneje grupa će odsvirati nekoliko koncerata širom Evrope, a na radost brojnih poštovalaca iz regiona dolazi i u Sloveniju.

5 Seconds of Summer premijerno će nastupiti u Ljubljani, u dvorani Stožice u petak, 6. maja 2022.

Veliki uspesi na proteklim turnejama 5SOS3 i Meet You There, kao i muzička saradnja sa The Chainsmokers, poručuju nam da premijerni koncert energičnih rokera u našem regionu ne sme da se propusti!

Povezana vest:  Grupa Hu planira turneju na proleće

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 1. aprila 2021. godine od 11:00 sati u sistemu Eventima Slovenija:

U prodaji će biti i posebni VIP paketi koji podrazumevaju prisistvo tonskoj probi, specijalne poklone i mnoga druga iznenađenja.

5SOS, koji postoji od 2011. godine, prodao je preko 10 miliona primeraka albuma i više od 2 miliona ulaznica za koncerte širom sveta, a broj pregleda i slušanja pesama prelazi 7 milijardi, što ih čini jednim od najuspešnijih australijskih muzičkih izvođača u istoriji.

Povezana vest:  Konkurs za Festival zabavne muzike Banja 2013

5SOS je jedini bend (a ne vokalni ansambl) u istoriji muzičkih top lista čije su se prve tri studijske ploče našle na prvom mestu Bilbordove top liste.

Bend, čiji su članovi Luke Hemmings (vokal / gitara), Michael Clifford (vokal / gitara), Calum Hood (vokal / bas gitara) i Ashton Irvin (vokal / bubanj) – dobitnik je brojnih priznanja i prestižnih nagrada, kao što je American Music AwardPeople’s Choice Award, dve iHeartRadio Music Award, osam MTV European Music Award, pet ARIA Award, dve APRA i dve MTV Video Music Award.

„Nije zapravo važno u koji se žanr [naša muzika] uklapa, ako se uklapa u prostor koji odgovara ljudima koji se s njom povezuju, onda je to sve što je važno.“ – poručuju momci iz benda 5 Seconds of Summer.

Povezana vest:  Džej Zi kreira mušku odeću