Nakon godinu dana pauze ušla je u studio i uradila prearanžamne za nekoliko svojih najpoznatijih hitova. Najveća pop-folk diva sa ovih prostora, Lepa Brena, otpevala je u Skymusic studijima pesme “Boliš i ne prolaziš”, “Luda za tobom” i još nekoliko numera u sasvim novom, drugačijem maniru, a za nove aranžmane bio je zadužen kompozitor i producent Dušan Alagić.

Povezana vest:  Uskoro novi album grupe "TLC"

Kako to sve izgleda i zvuči gledaoci će saznati u subotu 10. aprila od 21 sat u emsiji Studio na RTS1. Lepa Brena priznaje da nju nije lako fascinirati, ali da i prearanžmani i celokupna emisija izgledaju sjajno.

https://www.youtube.com/watch?v=fNIkhDFHQtE&feature=youtu.be

U spektakularnoj scenografiji i produkciji koja predstavlja istinski iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV formate, Brena će na sceni Studija izvesti pet svojih hitova i jednu čuvenu pesmu Zdravka Čolića.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD



U kakvim će se odevnim kombinacijama pojaviti i kako izgleda scena pogledajte u galeriji.

Gost Studija je i Ivan Tasovac, pijanista i direktor Beogradske filharmonije, koji je nakon 20 godina ponovo seo za klavir i dao potpuno novi izgled i zvuk klasičnim kompozicijama Mocarta i Satija.

“To je otprilike kako bi izgledalo kad bi se Mocart probudio posle rejv žurke.” – opisao je Tasovac repertoar čiji će deo izvesti u Studiju.

Povezana vest:  The Quiet Men – specijalni gosti Teofilovićima u Domu omladine

A mi jedva čekamo to da vidimo! Studio: subota, 21 sat, RTS1!

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages i Skymusic