Legendarn bend Kiss stiže u Hrvatsku sledeće godine

Jedan od najuspešnijih rock and roll bendova na svetu Kiss, u okviru svoje turneje ‘End of the Road’, 9. jula 2022. godine, održaće koncert u Areni Zagreb!

Nakon epske i dobro dokumetovane 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS 2019. godine započeo je svoju poslednju turneju.

Svetska turneja benda KISS u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri – tražila se karta više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti dogovoreni širom Evrope za 2020. godinu nisu se mogli održati i morali su biti odloženi za neke nove termine.

Povezana vest:  Stray Dogg i Ana Ćurčin u Sava centru 21. oktobra

Iz tog razloga, bend sa posebnim zadovoljstvom upravo objavljuje nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi datum – koncert u zagrebačkoj Areni 9. jula 2022. godine! Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS decenijama dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 miliona primeraka albuma širom sveta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milionima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KISS (@kissonline)

Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tokom protekle četiri decenije, nikada se ne bi dogodilo bez miliona ljudi širom sveta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već videli i slušali te poslednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na poslednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada – izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli… bez izvinjavanja i bez zaustavljanja – izjavili su KISS povodom ‘End of the Road’ turneje.

Povezana vest:  Lejdi Gaga na dodeli MTV video muzičkih nagrada

U okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim obožavaocima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za karte kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografisanje sa članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje sa članovima benda. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica, a više informacija može se saznati na sajtu Eventima po početku prodaje.

Povezana vest:  Concha Buika u Beogradu

Svi članovi KISS Army fan kluba imaće specijalnu privilegiju da svoje ulaznice za koncert u Zagrebu 9. jula kupe od 25. maja u 10h, 24 sata pre oficijelne prodaje, dok će zvanična prodaja ulaznica svih ostalih kategorija krenuti 26. maja u 10:00h na sajtu i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

PHOTO: Jen Rosenstein