Boda Ninković, Jovica Tišma i ekipa koja je zajedno sa njima snimila album pesama za decu „Čudne reči“, najmlađe vodi kod bake i deke na selo novim animiranim videom za pesmu „Selo malo, selo dično“.

Jedva smo dočekali leto da konačno odemo na more! Doduše, malo nas gnjave covid-pasošima i PCR testovima, ali ko mari kad je more u pitanju“ poručuje Jocko i dodaje: „Ali, ako ipak mrzite čak i malu gnjavažu, možda bi valjalo da se prisetite bake i deke na selu. Bilo čije, bake i deke ne izvoljevaju, raduju se svakom gostu. Ne traže ni PCR ni niti bilo kakve pasoše, samo im dođite! I videćete da je „selo malo, selo dično, apsolutno idilično!„.  

Povezana vest:  KKN i Električni orgazam u Novogodišnjem paketiću

Na putovanje vas vode Boda, Jocko, Ljuba, Neša i Multimedia Music! Kakva karta, ko vas za nju pita? Dovoljan je klik na Youtube-u!

Video za pesmu „Selo malo, selo dično“ možete pogledati na ovom linku: https://youtu.be/if6neLWjLF4

Tekst pesme „Selo malo, selo dično“ napisao je Jovica Tišma a muziku i aranžman uradio je Ljuba Ninković. Za crteže za spot zaslužan je Saša Gvozdenović dok animaciju potpisuje Vladimir Jakđić Musa.

Povezana vest:  Novi spot Tejlor Svift

Pesma je deo albuma „Čudne reči“ objavljenom za Multimedia Music“. Album je otpevao Slobodan Boda Ninković. U nekim pesmicama su mu pomogli Emilija Ninković, Horić muzičkog centra Mimi, Jocko. Ali, da bi oni imali šta da pevaju Ljuba Ninković je smislio muziku i aranžmane i skoro sve odsvirao. Skoro, jer su mu u nekim pesmicama pomogli Marija Tunić i Nebojša Neša Brdarić. Ali, da bi svi oni imali šta da pevaju i sviraju, tekstove pesmica je smislio i napisao Jovica Jocko Tišma.  A onda je Multimedia Music sve to skupio, lepo spakovao i objavio.

Povezana vest:  Učestvujte u snimanju spota grupe Vrooom

CD  BODA – „ČUDNE REČI“ možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online.