Popularni bend “Ničim izazvan” novim energičnim singlom „Bože, kako si?“, najavljuje svoj prvi koncert ove godine u Beogradu, koji će biti održan 29. jula u Bitefart Summer Stage-u.

Novu pesmu su ovekovečili zabavnim i originalnim spotom, koji je režirao Boris Bakalov. I ova pesma, kao i par poslednjih singlova koje je bend izdao, je odraz godine koja je za nama i zato pesma “Bože kako si?” poziva na buđenje empatije na koju smo skoro svi zaboravili.

Povezana vest:  Renomirani pijanista Stiv Kun gost 17. Pančevačkog Jazz festivala

“Živimo u svetu koji je poput javnog toaleta. U njemu svaki dan možemo videti dosta prljavštine i svaki dan mora da se vodi računa o higijeni. Moramo da mislimo na one koji tek dolaze na ovaj svet, i ujedno se potrudimo da izađemo odatle čistih ruku. U suprotnom, svi ćemo skrenuti sa uma i za nama neće ostati niko da taj nered počisti.“ poručuje Boris Bakalov i dodaje: “Kroz deset godina, koliko postojimo, u našim pesmama su se mogli čuti razni muzički stilovi. Sa singlom „Bože kako si?’’ smo otišli najdalje do sada. Iako je pesma nabijena energijom i oštrim zvukom, zapravo poručujemo svakom našem slušaocu da malo uspori, zastane i zapita sebe i osobu pored sebe „Kako si?’’.

Povezana vest:  DEEP DISH EKSKLUZIVNO NA DANCE ARENI

Nova pesma snimana je u Vrbasu u studiju „Šamarčina’’, audio produkciju je radio Đani Pervan u Sarajevu, a spot je režirao Boris Bakalov.

Bend “Ničim izazvan” će, pored svojih brojnih hitova, pesmu „Bože, kako si?“ po prvi put uživo izvesti na koncertu u Bitefart Summer Stage-u 29. jula, za koji karte mogu da se kupe na prodajnim mestima i preko online servisa Tickets.rs po ceni od 1.200 do 1.500 dinara.

Povezana vest:  Ulaznice za Depeche Mode od danas u prodaji!

PHOTO: Marko Edge