Talentovana kantautorka Lola Young danas predstavlja novi singl pod nazivom „Pill Or A Lullaby“. To je prva numera sa njenog predstojećeg EP-a „After Midnight“. Ovaj EP predstavlja iskrenu ispovest autorke i priča o jednoj noći u njenom životu u periodu od ponoći do pet ujutru. Ona nas hronološki vodi kroz svoja emotivna stanja u toku te noći, od Lole pune samopouzdanja i kontrole postepeno postaje sve ranjivija, a na samom kraju dolazi do stanja manije i samo jedne želje – da se noć konačno završi.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2012, Željko Joksimović peva na proslavi u Novom Pazaru

Snimljeno u jednom take-u, samo uz pratnju svog klavira donosi nam sirovo i emotivno izvođenje, daje nam svoju dušu kroz muziku na način na koji samo Lola zna. EP će pratiti i kratki film koji će i na vizuelnom nivou dočarati iskrenu emociju umetnice.

„Moje misli, moje brige, moje prošle i sadašnje ljubavi, moja krivica, moji strahovi, moji snovi, želje i sve lude misli koje imam kada sunce izađe i kada ne mogu da spavam. Posle ponoći (After Midnight). Najiskrenija forma mene.“, kaže Lola najavljujući novo izdanje.

Povezana vest:  Više od 70.000 ljudi posetilo deveto izdanje Lovefesta

Za ovu artistkinju možemo reći da ima neverovatan kreativni fokus. Na koncertima ona ne pravi kompromise, jasno pokazuje svoj potencijal, duh i posebnost zahvaljujući kojima je jedna od najuzbudljivijih mladih izvođačica u Velikoj Britaniji koje treba pratiti. Neki od njenih prethodnih izdanja su moćni singlovi Bad Tattoo“, Ruin my make up“  i Woman“. Njen debitantski album Intro“ i EP Renaissance“ su dobili impresivne kritike. Ova izdanja možete slušati na svim streaming servisima.

Povezana vest:  Spot Zemlje gruva iz jednog kadra na Novom Beogradu

Izdanje „Pill Or A Lullaby“ je u Srbiji dostupno na na streaming servisima: https://lolayoung.lnk.to/pilloralullaby

PHOTO: Universal Music Serbia