Metal veterani Bullet For My Valentine najavljuju svoj sedmi studijski album za nadolazeći oktobar, na čijoj velikoj svetskoj turneji će posetiti i Zagreb. U Tvornicu kulture stižu u subotu 12. februar 2022. godine.

Bullet For My Valentine – “Knives”

Bullet For My Valentine na sceni su već 23 godine, u procesu su prodali preko 3 miliona albuma, uključujući i 3 zlatna izdanja, a smatra ih se pionirima modernog britanskog metal core zvuka, koji su na neki način i definisali svojim klasičnim albumom “The Poison”. Štaviše, jedina su ostrvska grupa koja je tri puta osvojila priznanje “Best British Band” na dodjeli nagrada magazine Kerrang!

Povezana vest:  Darkvudi objavili singl Kraj oktobra

Bullet For My Valentine – “Tears Don’t Fall”

Novi studijski album, nazvan po samom bendu, najavljen je za 22. oktobar ove godine, za Spinefarm etiketu, i sudeći prema prvim najavama reč je o verovatno najsnažnijem i najžešćem izdanju u njihovom katalogu. Najavljuje ga odličan singl “Knives” objavljen pre mesec dana.

Koncert u Tvornici kulture 12. februara biće njihov prvi u Zagrebu nakon tri godine.

Povezana vest:  Dženifer Lopez prodaje verenički prsten

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju kreću u utorak 27. jula po early bird ceni od 180 kn. Ona traje do 31.avgusta, a od 01. rujna iznosiće 200 kn. Ostane li ih, na dan koncerta, ulaznice će koštati 230 kn. Prodajna mesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, Dallas Music Shop u Rijeci, te sva prodajna mesta sustava Eventim i Entrio.

Povezana vest:  Otvorena 48. Zaječarsko Gitarijada