Nakon fantastičnog uspeha debitantskog singla „Leave the Door Open“ duo Silk Sonic, koji čine Bruno Mars i Anderson .Paak, objavio je letnji slow jam pod nazivom „Skate„.

Silk Sonic nastavljaju sa plasiranjem pesama koje su duboko inspirisane soul i R&B klasicima, dokazujući da takva vrsta emocije i zvuka u ova brza, instant, vremena može da komunicira sa (neočekivano) širokim auditorijumom.

Povezana vest:  Koncert Andy Pavlov - Na putu za Honduras - nova klavirska muzika velikoj sali Doma omladine Beograda

U režiji spota učestvovao je i sam Bruno Mars, dok je ekipa plesača izvela fantastičnu koreografiju na rolšuama. Kompletan ambijent odiše atmosferom iz sredine sedamdesetih godina prošlog veka, što je u savršenom skladu sa zvukom i temom pesme „Skate“.

Na ideju o zajedničkom projektu Bruno i Anderson su došli tokom turneje za Marsov poslednji album „24K Magic“, 2017. godine. U vreme izolacije, izazvane globalnom pandemijom, oba muzičara su imala vremena na pretek pa su se pozabavila temama na kojima su svojevremeno zajedno radili.

Povezana vest:  Enrique Iglesias – stiže nam "Euphoria Reloaded"!

Prethodni singl „Leave the Door Open“ je bio na vrhu zvanične američke liste singlova. Duo Silk Sonic je osvojio BET Award u kategoriji „Najbolji bend“ a publiku je oduševio lajv izvođenjem na poslednjoj dodeli Grammy nagrada.

PHOTO: Harper Smith