Bruno_Mars-Nothin_On_YouNajprodavaniji singlovi i albumi u Velikoj Britaniji

 

Pevač Bruno Mars zauzeo je prvo mesto lista singlova i albuma koji su prošle sedmice bili najprodavaniji u Velikoj Britaniji, preneo je Nju mjuzikal ekspres (NME). Marsova pesma „Grenade“ je prva na listi singlova, dok je drugo mesto pripalo numeri „Rolling In The Deep“ pevačice Adel.

Pevačica Džesi Džej je sa pesmom „Do It Like A Dude“ na trećoj poziciji, četvrta je grupa „Didi Derti Mani“ sa „Coming Home“ a na petom mestu je muzičar Reč 32 sa numerom „Traktor“. Pesma „Hold It Against Me“ pevačice Britni Spirs zauzela je šesto mesto, Rijana i Drejk su sedmi sa pesmom „What’s My Name“ a na osmoj poziciji su Agros Santos i Kimberli Vajat sa numerom „Like U Like“.

Povezana vest:  MTV WORLD STAGE: NIRVANA I GREEN DAY

Kejti Bi i Miz Dajnamajt su devete sa pesmom „Lights On“ a 10. poziciju zauzeo je sastav „Džej-El-Es“ sa „Eyes Wide Shut“. Na vrhu liste albuma je Bruno Mars s albumom „Doo-Wops and Hooligans“ druga je Rijana sa „Loud“ a na trećem mestu je sastav „Vajt Lajs“ s albumom „Ritual“.

Plen Bi je četvrti s albumom „The Defamation of Strickland Banks“, peta je Eli Gulding sa „Light“ dok je Si Lo Grin zauzeo šesto mesto sa „The Lady Killer“. Album „Disc-Overy“ repera po imenu Tajni Tempa je na sedmom mestu, Adel je osma sa „19“ a na devetom mestu je Elajza Dulitl s istoimenim albumom. Pevačica Rumer je na 10. mestu s albumom „Seasons of My Soul“.

Povezana vest:  Lovefest objavio line up Live Stage-a