sevdahbaby ekipaSevdahBABY  Feat. Lou Benny ZNOOOJJJ!!! (BeeGee FANK) PRVI NA MTV-jevoj LISTI DOMAĆICA!

 

Beogradski bend SevdahBABY, zahvaljujući glasovima posetilaca MTV sajtova, izbio je na prvo mesto MTV-jeve liste Domaćica!

 

Milan Stanković a.k.a. SevdahBABY, muzički producent i DJ, još jednom je pokazao nepogrešivi osećaj kako pravi klupski hit treba da zvuči i zasluženo se našao na prvom mestu MTV-jeve liste Domaćica.

Povezana vest:  Kantautor Marko Nikolić osvojio srca publike na prvom samostalnom koncertu

 

Preteča singla „ZNOOOJJJ!!! (БееГее ФОНК)“ je numera „Tits Alarm“ koju su Sevdah Baby i Lou Benny stvorili još 2007. godine. Ova verzija, prvobitno napisana na engleskom jeziku, strpljivo je čekala na svoju renesansu tokom rada na albumu SevdahBABY – „Ganc novi FUNK!“. Naime, u to vreme, Lou Benny je došao na ideju da na istu muziku napiše novi tekst na srpskom pa je, krenuvši od regularnih party rima, razvio epopeju o svemu što čini фонк, odnosno „šmek“ Beograda – od domaće tradicije funka kao muzičkog izraza do svih gradskih funky pojava. Viziju je svojim savršenim skrečevima upotpunio DJ Raid, gramofonski virtuoz svetskog nivoa.

Povezana vest:  Numera ''Rock your body'' koju izvodi Džastin Timberlejk bila namenjena Majklu Džeksonu

Integralna verzija pesme traje čak sedam minuta, dok je za TV pripremljena skraćena verzija od četiri minuta. Spot je koncipiran kao zabavno predstavljanje koncepta БееГее фонка, stoga se u ulozi izvođača numere u spotu pojavljuju ljudi koji zapravo čine beogradski funky milje.

Reditelj spota je Ivan Stojiljković koji je sa svojom ekipom potpisao i spot za SevdahBABY feat. Shobaja – 3 poljupca.

Povezana vest:  Druga proba Srbije u Kijevu