Album cover AvrilMTV PREMIJERA – AVRIL LAVIGNE „WHAT THE HELL“

 

MTV i Menart sa ponosom najavljuju prmijeru spota za novi singl „What The Hell“ kanadske pevačice Avril Lavigne, ovog četvrtka 27. januara u 12:00, samo na regionalnom MTV kanalu!

Nakon tri uspešna studijska albuma i četiri godine od poslednjeg izdanja, Avril se vratila sa novim albumom Goodbye Lullaby, za koji i sama kaže da je znatno emotivniji od prethodnih: „Prilikom stvaranja albuma dopustila sam sebi da budem ranjiva. Mislim da su to stvarni trenuci s kojima se ljudi mogu najviše poistovetiti. Oni koji su čuli album imali su snažne emotivne reakcije pa sam shvatila da, ako je nešto toliko realno, verovatno će nekoga i dirnuti. Lepota muzike  je u tome što je otvorena za interpretaciju“, izjavila je mlada pevačica.  Avril je autor ili koautor svih pesama na albumu, a sama je i producirala dve numere, „4 Real“ i „Goodbye“.  Izlazak albuma najavljen je za  8. mart 2011. godine.

Povezana vest:  Beyonce kraljica večeri

Numera „What The Hell“ govori o zabavi i slobodi, temama inače zastupljenim u pesmama ove mlade kanađanke, a spot je režirao amerikanac Dave Meyer.