Nadaleko voljen sastav OneRepublic dugo nas je spremao za današnje izdanje. Njihov peti studijski album pod nazivom „Human“ je konačno tu, a na njemu se nalazi 16 pesama, među kojima su i već objavljene numere „Run“, „Somebody To Love“, „Wanted“, „Didn’t I“, „Better Days“ i „Rescue Me“.

„Pokušali smo da pronađemo poseban zvuk koji ne liči ni na šta drugo, ali da i dalje ljude podseća na muziku sa naših prethodnih izdanja i ono što OneRepublic jeste. Ovo je album za ljude koji vole da se probude i sanjaju na glas“, priča Ryan Tedder, frontmen benda.

Povezana vest:  Gabi Novak sa sinom Matijom Dedić nastupa u Bitef Art kafeu

Oni nam uz album predstavljaju i singl „Someday“, za koji je snimljen i muzički spot čija premijera je zakazana za danas popodne. Video su režirali Miles Cable i Isaac Rentz.

Sastav koji čine kantautor i glavni vokalista Ryan Tedder, gitaristi Zach Filkins i Drew Brown, basista i čelista Brent Kutzel, klavijaturista Brian Willett i bubnjar Eddie Fisher stekao je veliki broj obožavatelja širom sveta singlovima „Apologize“, „All the Right Moves“, „Secrets“ i „Counting Stars“, a verujemo da će nam i ovaj album podariti neke nove favorite. Ova, kao i ostala izdanja, možete slušati na svim streaming platformama.

Povezana vest:  U2 priprema novi album

Human“ tracklist

  1. Run
  2. Distance
  3. Someday
  4. Didn’t I
  5. Rescue me
  6. Savior
  7. Take Care Of You
  8. Forgot About You
  9. Somebody To Love
  10. Wanted
  11. Take It Out On Me
  12. Better Days
  13. Wild Life
  14. Ships + Tides
  15. Someday (Acoustic)
  16. Lose Somebody

Izdanje „Human“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://onerepublic.lnk.to/Human

Povezana vest:  EXIT nominovan za najbolji festival na svetu!

PHOTO; Universal Music Serbia