Grammy nagrađivana kantautorka Alessia Cara konačno predstavlja svoj dugoočekivani treći studijski album pod nazivom „In The Meantime“. Uz studijsko izdanje objavljuje i spot za singl „Best Days“ u kom se melanholično osvrće na prošle dane.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Na albumu se nalazi 18 pesama među kojima su i već objavljene numere „Sweet Dream“, „Shapeshifter“ i, naravno, „Best Days“. Muzičarka kaže da je rad na ovom izdanju bio veoma prosvetljujući, a da je kretivni proces u vremenu pandemije u najmanju ruku interesantno iskustvo.

„Jedina numera koju sam napisala pre pandemije je „Shapeshifter“. Kreativni proces se sastojao iz mnogo online sastanaka i prepiski preko mejla. Dosta se čekalo u tim razmenama informacija, ali na neki način je bilo zabavno i korisno za moj rad. Osećam kao da sam više morala da se oslonim na samu sebe, na sopstvene veštine. Unapredila sam svoje znanje o vokalnoj produkciji, a kao tekstopiscu bilo je veoma korisno da budem sama“, kaže Alessia o radu na novom izdanju.

Povezana vest:  Disciplinin bivši trubač ponovo sa Kojom

Alessia je jedna od preko 50 izvođača koji su se našli na izdanju „The Metallica Blacklist“ i svojom verzijom numere „Enter Sandman“ je uveličala trideset godina od objavljivanja čuvenog albuma „The Black Album“ legendarne grupe Metallica. Ona će 25. septembra nastupiti na Global Citizen događaju zajedno sa zvezdama kao što su Billie Eilish, Lorde, The Weeknd, BTS, pomenuta grupa Metallica i mnogi drugi.

Povezana vest:  Nakon rekordnog izdanja, EXIT 2017. slavi 50 godina od "Leta ljubavi"!

Muzičarka je svoju karijeru otpočela numerom „Here“ i od tada kreativno odrasta uz svoju publiku. Njen debitanski album „Know-It-All“ je iznedrio numeru „Scars To Your Beautiful“ koja je favorit mnogih slušalaca i koja je popularnost mlade autorke podigla na novi nivo. Izdanje „In The Meantime“ je od danas globalno dostupno na svim streaming servisima.

Povezana vest:  Dženifer Lopez zabranila radnicima da joj se obraćaju

„In The Meantime“ tracklist

Unboxing Intro

Box In The Ocean

Bluebird

Lie To Me

Shapeshifter

Fishbowl

I Miss You, Don’t Call Me

Middle Ground feat. Chika

Somebody Else

Drama Queen

Clockwork

Best Days

Sweet Dreams

Find My Boy

Voice In My Head

Slow Lie

You Let Me Down

Apartment Song

Izdanje „In The Meantime“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://AlessiaCara.lnk.to/InTheMeantime

PHOTO: Universal Music Serbia