Antologijski rock hitovi u posebnom simfonijskom zvuku i specifičnim interpetacijama, preplaviće dobrim vibracijama Adu Ciganliju u subotu 2. oktobra, sa početkom u 19 časova.

Rock Operi pripala je čast da zatvori letnju sezonu na Adi pred beogradskom publikom. Ovaj muzički događaj održava se na sceni Arena Ada, na tribinama kod sudijskog tornja, a ulaz je besplatan za posetioce. Nesvakidašnji muzički spektakl za ovu priliku ima više desetina muzičara na sceni, članove hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, Novosadski Big bend, kao i goste soliste.

Povezana vest:  RIJALITI ŠOU 50 CENTA NA MTV, 50 Cent: The Money and The Power - četvrtkom u 22:00!

Tako će se uz zvuke simfonijske muzike pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, u jedinstvenim aranžmanima i interpretaciji, čuti legendarne pesme poput: Light my fire, Angels, We wil rock you, Bohemian rapsody, We are the champions ali i brojni domaći pop i rock standardi poput Par godina za nas i Ljuljaj me nežno.

https://youtu.be/KI1WHGG1rww

„Rock Opera je jedinstvena ne samo po tome što mnogobrojnim posetiocima predstavlja specifičan muzički žanr pod nazivom crossover, već i zbog toga što je podjednako interesantna i publici koja je rasla uz rok pesme slušajući ih sa gramofonskih ploča, i mlađoj publici koja danas konzumira dobru muziku i prepoznaje istinski kvalitet.“

Povezana vest:  JACK DANIEL’S BACKSTAGE VELIKO FESTIVALSKO OSVEŽENJE!

Dirigent Rock Opere, Fedor Vrtačnik, dodaje: „Koncept Rock Opere je podjednako pristupačan za sve  generacije, i posetioci  koji budu došli na Rock Operu videće  da ovaj projekat u mnogome odstupa od već viđenih klišea, jeftinih i nametnutih standarda.“

PHOTO: Predrag Cvetković i LiveProduction