Nakon EP izdanja Te Ao Mārama, uvek fenomenalna Lorde predstavlja još jedno iznenađenje. U pitanju je deluxe verzija njenog poslednjeg albuma „Solar Power“ na kojoj se nalaze dve potpuno nove numere – Helen Of Troyi Hold No Grudge.

„Ove pesme su bile zabavno istraživanje puta na koji nas je album odveo. Nisu se baš uklopile u originalno izdanje, ali su obe pesme fenomenalne. „Helen Of Troy“ smo napisali veoma brzo u najmanjoj sobi u Westlake-u i na ovoj numeri možete čuti kako počinjem da shvatam neke teme sa albuma, a „Hold No Grudgeje neka vrsta kompozitnog portreta koji opisuje trenutak kada se odnosi pogoršavaju, kada ste zarobljeni u ledu, a sećate se topline“, kaže autorka o novim pesmama.

Povezana vest:  Mirna, Nevena i Sara na „Beosonga 2013"

Pored ovoga, objavljen je i spot za pesmu Fallen Fruit koji daje fanovima još bolji uvid u „Solar Power“ univerzum i predstavlja prikaz ljudskog uništenja i globalne klimatske krize.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„U „Solar Power“ videu, predstavljeno je ostrvo kao prelepi raj – blistava voda, plavo nebo, ni zrno peska van svog mesta. Ljudi postaju pohlepni, tretiraju zemlju sa nepoštovanjem, uzimaju joj lepotu. Uvek će postojati još jedno netaknuto mesto za novi početak, zar ne? Bašte koje su nekada bile bujne i plodne su sada u plamenu. Ribarski čamci su razbijeni i prevrnuti. Sve što je ostalo od breskvi su koštice. Usred svega toga, moj lik pravi izbor“, priča Lorde.

Povezana vest:  Bijonse napokon sve uverila da je trudna

Dve bonus numere su svoju premijeru imale ekskluzivno na Music Box izdanju albuma, a od danas su dostupne na svim streaming servisima.

Izdanje „Solar Power (Deluxe Edition)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LordeSolarPowerDeluxeEdition

Foto: Ophelia Mikkelson Jones