Legendarna Diana Ross danas predstavlja svoj dugoočekivani album pod nazivom „Thank You“. Na ovom studijskom izdanju se nalazi 13 pesama, među kojima su i već objavljeni singlovi „Thank You“, „If The World Just Danced“, „All Is Well“ i „I Still Believe“.

„Ova kolekcija pesama je moj poklon vama. Večno sam zahvalna što sam imala priliku da snimim ovu veličanstvenu muziku u ovakvo vreme“, kaže Diana o svom novom izdanju.

Povezana vest:  Aleksa Jelić na neobičan način promovisao spot "JAVNA TAJNA"

Snimljen u njenom kućnom studiju, ovaj album pruža moćnu, inkluzivnu poruku ljubavi i zajedništva. Svojim pesmama, koje donose radost i uživanje, svim srcem poručuje da smo u ovome svi zajedno. Diana je učestvovala u stvaranju svih numera, sa njom su radili nagrađivani tekstopisci i producenti, a neki od njih su Jack Antonoff, Troy Miller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler…

Povezana vest:  Šakira raskinula sa momkom

Ona je vredno radila kako bi ovo izdanje puno emocija podarila svojoj publici. Sa nestrpljenjem očekuje da čuje utiske slušalaca i poručuje da će slušajući njen glas čuti njeno srce. Neka ljubav vodi!

Thank Youtracklist

Thank You

If the World Just Danced

All Is Well

In Your Heart

Povezana vest:  Grupa INCOGNITO nastupa u Domu sindikata u subotu, 19. oktobra

Just In Case

The Answers Always Love

Let’s Do It

I Still Believe

Count On Me

Tomorrow

Beautiful Love

Time To Call

Come Together

Izdanje „Thank You“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/DianaRossThankYou

Foto: Ross Naess