Divljan i Rundek uživo
SEDMORICA - 30 godina kasnije maliVlada Divljan i Darko Rundek zastupljeni sa nekoliko izvedbi uživo novotalasnih hitova svojih nekadašnjih sastava Idoli i Haustor na nedavnom dvostrukom CD albumu „30 godina kasnije – Sedmorica veličanstvenih“ u izdanju Dallas Records-a.
Album je sniman pretprošle godine u zagrebačkom klubu Tvornica na zajedničkom koncertu legendi jugoslovenskog novog talasa, a Rundek je uz pomoć zagrebačkog benda Hakuna matata izveo Haustorove „Ja želim“ i „Take the Money and Run“.
Divljan i njegova Nevladina organizacija zabeleženi su u izvođenju pesama Idola – „Kenozoik“, „Retko te viđam sa devojkama“, „Ona to zna“, „Zašto su danas devojke ljute“ i „Malena“. Album donosi i „Maljčike“ koje je Divljan izveo uz goste i Hakunu matatu.
Na koncertu, odnosno albumu se pojavljuju i Električni orgazam, Jasenko Houra i bivši pevač Prljavog kazališta Davorin Bogović koji uz Hakunu matatu sviraju stare novotalasne stvari svog benda. Tu su i Lačni Franc, odnosno Pero Lovšin koji klasike Pankrta svira uz pomoć svojih Španskih boraca.
Povezana vest:  Patka i Štuke trijumfalno otvorili Dane piva!