Marko Mandić je objavio novi singl i spot za pesmu ‘Zamalo’ koji je uradio zajednički sa beogradskim muzičarem Predragom Ristićem Metom.

Pesmu i spot možete naći na svim streaming servisima https://bfan.link/zamalo i na YouTubu: https://youtu.be/7ER4PAjh-eY

‘Prvo šta me vezuje, i šta ovu pesmu čini posebnom za mene je to što je ovo saradnja sa prijateljem. U pitanju je Predrag Ristić aka Meta. Dali smo ovom singlu sve šta smo imali, bez ikakvih kompromisa. Prirodnom i zdravom pričom smo došli do nečega na šta smo jako ponosni i jedva čekamo da ljudi čuju sta smo to spremili. Za spot su od početka zaduženi mladi talentovani momci Veljko Lalović i Stefan Rokvić koji su zajedno sa svojom ekipom ekranizovali našu pesmu baš onako kako smo svi želeli’ navodi Marko Mandić.

Povezana vest:  Divna u Novom Sadu

‘Zamalo je možda savršena kombinacija mog i Markovog senzibiliteta, ukusa, estetike, koja je ujedno nastala potpuno spontano, bezkompromisno, i bez ikakvog višeg cilja od toga da samo napravimo nešto što je nama gotivno. Možda bas tako treba raditi i svaku pesmu, ne znam, ali ova je svakako kulminacija tog sirovog. Pored toga što smo saradnici, Marko i ja smo takodje i bliski prijatelji, i osim što svakodnevno razmenjujemo jedno drugom demoe novih pesama uz propratni feedback, takodje pomažemo jedno drugom u problemima u stvarnom životu, i verovatno  nas je to i najviše zblizilo. Zamalo je himna svih tih veza koje su „zamalo“ uspele; koje su „zamalo“ postale nešto više, ili koje su nas „zamalo“ zaključale u nešto toksično u čemu ne želimo da budemo ni ja ni ona’ navodi Meta.

Povezana vest:  Kalifornijska grupa Eagles of Death Metal nastupila ponovo u Parizu zajedno sa U2