Justin Bieber će u okviru svetske turneje „Justice World Tour“ održati koncert u Beču 24. marta 2023. godine. Turneja će trajati od maja 2022. do marta 2023. godine. Biber će posetiti 20 zemalja na pet kontinenata.

Turneja je nazvana po njegovom novom albumu „Justice“ koji je objavljen u martu 2021. godine. Od tada je strimovan skoro devet milijardi puta u 117 zemalja širom sveta. Hitovi „Peaches“ i „Stay“, koji je snimljen sa izvođačem Kidom Larojem, nalaze se na albumu.

Povezana vest:  ELEKTRIČNI ORGAZAM NAJAVLJUJE 2 SATA SVIRKE NA KONCERTU 9. DECEMBRA U DOMU OMLADINE!

Justin Bieber je svoju karijeru započeo sa 13 godina, a od tada je izdao šest studijskih albuma. Drži 32 rekorda u Ginisovoj knjizi svetskih rekorda. Od nagrada je osvojio 21 „Billboard Music Awards“, dve „BRIT Awards“, 18 „American Music Awards“ i 21 „MTV Europe Music Awards“. Biber je prodao preko 80 miliona albuma, a prošle godine je oborio rekord Elvisa Preslija kao najmlađi solista sa osam albuma na prvom mestu muzičke liste „Billboard 200-Charts“.

Povezana vest:  Divna u Novom Sadu

Ekskluzivna onlajn pretprodaja karata za koncert počinje 18. novembra u 9 časova na internet stranicama https://www.oeticket.com/ i https://www.stadthalle.com/, dok opšta pretprodaja počinje narednog dana u isto vreme.

Foto: © 2021 Barracuda Music GmbH, All rights reserved