Lena Kovačević završava 2021. godinu sa novom pesmom i spotom, kao i uz najavu dva koncerta.

Nova pesma Lene Kovačević nosi naziv “Tako lako”, a muziku i tekst napisala je mlada muzičarka Angellina. Aranžman su uradili: Marko Kon, Milan Novaković Lane i Ivan Franović, muzički producent je Marko Kon. Ova saradnja je deo projekta Radija S sa kojim je Lena već ostvarila uspešnu obradu pesme “Leto je” koja beleži milionski pregled na YouTube mreži.

Povezana vest:  FUSION BINA EXIT FESTIVALA, Seun Kuti & Egypt 80, Edo Maajka, Obojeni program, Kamp! i mnogi drugi

Spot za pesmu “Tako lako” može se pogledati na ovom linku: https://youtu.be/bJ1-MJ4r2dE

Pored toga, Lena Kovačević održaće ekskluzivni nastup za doček Nove godine 31. decembra u Pupin Lounge baru gde će izvesti posebno prilagođen repertoar za doček koji će biti u znaku elegancije i dobre muzike.

2022. godinu Lena započinje koncertom sa svojim muzičarima u Zvezdara teatru 31. januara, pod nazivom „Toplo zimsko veče sa Lenom Kovačević“. Publiku očekuje pravo muzičko putovanje kroz Lenine hit singlove, novu muziku kao i pesme iz filma „Nije loše biti čovek“ premijerno prikazanog u decembru 2021. godine.

Povezana vest:  Beyonce: Sada sam slobodna da izrazim svoju seksualnost

Lena Kovacevic nastupala je u: Srbiji i regionu, Holandiji, Belgiji, Nemackoj, Italiji , na Kipru, u Americi dok su joj pesme emitovane na radiju na nekoliko kontinenata. Lena je deo međunarodne produkcijske kuće Pasion Turca.

Foto: Radio S