fedde le grandPut Your Hands Up uz Fedde Le Granda na Exitu!

 

Dance Arena na Exitu 2011. sve sigurnije dobija oblik mesta kome niko neće moći da odoli: Fedde Le Grand potvrdio je nastup na Exitu i pridružio se imenima kao što su Tiga, James Zabiela i Gramophonedzie.

Holandska DJ super zvezda neće ni morati da vam kaže „Put Your Hands Up for Detroit, Novi Sad, Petrovaradin, Exit“ jer sigurni smo da će biti ruku i nogu u svakom kutku najvećeg dens flora na svetu.

Povezana vest:  Jamajka otkazala koncert u čast Boba Marlija

Čovek koji godinama trese podijume širom sveta i Evrope, čovek čiju je muziku Madonna lično koristila za promociju svoje „Sticky and Sweet“ turneje, i koga je zamolila da izmiksa hit Give It to Me je i čovek koji je pokupio veoma bitne nagrade, bio na prvim mestima top lista u Velikoj Britaniji, Španiji, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj…

Povezana vest:  Program četvrtog dana festivala Nišville 2010

Put Your Hands Up mu je otvorio vrata u mejnstrim svet, ali on voli i da eksperimentiše sa malo mračnijim, minimal tech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što pravi hitove. Njegov prvi veliki album „Output“ pokazuje koliko dobro zvuči kombinacija hip-hopa, fanka i densa sa imenima kao što su Rob Birch (Stereo MCs), Will.i.am, Mr. V (NYC), Mitch Crown, Ida Corr, Camille Jones i mnogi drugi.

Povezana vest:  Džastin Biber ponosno pokazao novi automobil

„Leteći Holanđanin“ dolazi u Srbiju, ali ne treba da se bojimo. Sve što treba jeste da mu se pridružimo na velikim visinama.