Pretposlednjeg dana 2021. godine, 30. decembra, održan je drugi deo festivala “Belgrade Rocks” na Trgu Nikole Pašića u okviru Beogradske zime. Veče su otvorili  svojim upečatljivim nastupom kultni Bjesovi koji su od prvih taktova podigli energiju publike koja je uživala u prepoznatljivom zvuku ove poznate grupe. Koncertna noć je nastavljena u sličnom ritmu, sa takođe kultnim bendom – Paraf, koji se pojavio još sredinom 1970-ih godina. Njihov pank zvuk beogradska publika dočekala je sa velikim oduševljenjem.

Povezana vest:  KAKO SE MARČELO PROVEO NA MTV EMA DODELI NAGRADA?

Grupa koja je stekla veliku bazu obožavalaca širom regiona, Let 3, dovela je atmosferu do kulminacije, posebno u pesmi “Dijete u vremenu” kada je publika horski pevala poznati refren. O ovom nastupu i izuzetnoj reakciji publike u Beograd izveštavao je i hrvatski portal muzika.hr.

Jedan od najdugovečnijih sastava na domaćoj muzičkoj sceni, Obojeni program, okupio je brojne poklonike svog zvuka koji su sa posebnim oduševljenjem ispratili hitove: “Kad se neko nečem dobrom nada”, “A B C D Avioni” i “Nebo, nebo plavo je” . Ovaj dvodnevni festival zatvorila je grupa Artan Lili koja se smatra jednim od glavnih predstavnika Nove srpske scene. Oni su izveli numere sa svoja tri objavljena albuma uz veliku podršku i ovacije brojne publike.

Povezana vest:  Raspao se slavni bratski trio Jonas Brothers

Organizator koncerata Belgrade Rocks je Centar beogradskih festivala – CEBEF.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images