„Ovo je moj prvi koncert u 2022. godini i sretna sam sto ću je početi s vama dragi moji. Želim da svi dođete i da napravimo najbolji party u gradu, želim pjevati i plesati s vama u glas. Želim da zajedno uz pjesmu i smijeh krenemo  u bolju, sretniju i zdraviju 2022. godinu. Jedva vas čekam sve zagrliti pjesmom u najboljem klubu u Beogradu “ , kaže nam Indira i poziva sve na koncert u beogradsku  Kasinu, 14.1.2022. za koji Indira garantira da će biti najbolji party u gradu.
Pjevat ćemo sve one dobre stare pjesme : Ti da bu di bu da, Mirno more, Za tvoje snene oči, Svijet voli pobjednike. Pjevat ćemo i nove pjesme, a posebno jedva čekam čuti kako zajedno pjevamo Atlantidu, koja je nastavak suradnje mene i Borisa Đurđevića i koja donosi prepoznatljivi Colonija zvuk.
„Pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi.“
Možda nas Indira iznenadi i u Kasini nam odsvira i klarinet uživo? Zato ne propustite doći po svoju dozu zabave i rezervirajte mjesto u Kasini. „Vidimo se 14.januara. Volim vas i jedva čekam“ poručuje energična i nasmijana  Indira za kraj.
Foto: Antonio Ahel/ATA images
Povezana vest:  Nakon što je Novom Sadu doneo istorijsku titulu, EXIT uštedeo i desetine miliona Evropskoj prestonici kulture