LET_3___2Let 3 omađijavaju Novi Sad i Niš

 

Riječki Let 3 posle nedavnog oglašavanja sa (još jednim) kontroverznim spotom „Omađijaj me“ vraćaju se u Srbiju za koncerte 10. marta u novosadskom klubu „Trema“ i 12. marta u Nišu, u klubu Studentskog kulturnog centra na Pravnom fakultetu. Long Play će uskoro saopštiti pojedinosti o cenama i načinu prodaje ulaznica.

Uvek provokativni Let 3 su nedavno objavili spot „Omađijaj me“, sa pesmom iz pozorišne predstave „Kiklop“, kao najavu novog albuma naslednika „Bombardiranja Srbije i Čačka“ (2006), čiji datum izlaska još uvek nije određen.

Povezana vest:  Vlada pokrovitelj 50. Dragačevskog sabora trubača u Guči

U produkciji pozorišta Scena Gorica u oktobru je premijerno izvedena predstava „Kiklop“ u režiji Ivice Buljana, koju su pevač Zoran Prodanović-Prlja, basista Damir Martinović-Mrle i ostali Letovci dodatno začinili svojim energičnim muzičko-scenskim nastupom.

Fotografija hrvatske premijerke Jadranke Kosor kojom je u predstavi prekrio spolovilo Mrle izazvala je očekivane burne komentare u javnosti. Usledio je spot „Omađijaj me“, u režiji Radislava Jovanova-Gonza, u kome su članovi benda odeveni po stajlingu premijerke Kosor!

Povezana vest:  Scorpionsi nam stiži 10.juna 2018!