Talentovana i uvek inovativna muzička zvezda Bree Runway predstavlja novi singl pod nazivom „Pressure“. Bree je sarađivala sa nekim od najvećih muzičkih zvezda, među kojima su Lady Gaga, Missy Elliot i Cardi B, a njena solo karijera je u velikom usponu. Ovu moćnu himnu koja govori o važnosti samopuzdanja prati eksplozivni muzički video koji je režirala Nadira Amrani.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Povezana vest:  Promocija monografije "SRCE KUCA TU JE" o beogradskom rok bendu Partibrejkers 28. februara u Domu omladine

„Nije me dugo bilo na sceni, ali vratila sam se u punoj snazi kako bih donela ovu pravu eksploziju zvuka. Volim kako ova pesma opisuje sve što jesam – afrički zvuk prepun ritmičnih bubnjeva, stav, sigurnost i moda. Napravila sam ovu pesmu razmišljajući o onim noćnim provodima kada izgledaš toliko dobro da imaš želju da naiđeš na nekog bivšeg ili osobu koja te ne voli. Upravo je taj osećaj raspoloženje ove numere“, kaže muzičarka o svom novom izdanju.

Povezana vest:  Najuspešniji DJ i producent svih vremena Calvin Harris predvodi više od 60 novih izvođača na EXIT festivalu!

Od svojih samostalnih početaka do danas, Bree je za sebe utabala put u muzičkoj industriji podižući lestvicu na svakom koraku i stvarajući masovno iščekivanje šta će sledeće uraditi. Od žanrovskog redefinisanja muzike i neverovatnih nastupa pa sve do zadivljujuće mode i nepokolebljivog stava i odlučnosti, nema sumnje da je čeka svetla budućnost koja počinje već u martu ove godine njenom prvom UK turnejom na kojoj će imati priliku da svoju neverovatnu energiju uživo podeli sa publikom.

Povezana vest:  Novi album Koldpleja u prodaji od 24. oktobra

Izdanje „Pressure“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BreeRunwayPressure

Foto: Universal Music Serbia