Nakon veoma uspešne pesme „Plači mila“, hrvatska pop zvezda Albina predstavila je novi singl pod nazivom „Noću“. Numeru je premijerno izvela kao specijalan gost hrvatskog muzičkog takmičenja „Dora“, na kom je prošle godine odnela pobedu numerom „Tick-Tock“ i time stekla pravo da predstavlja svoju državu na najvećem evropskom muzičkom takmičenju „Pesma Evrovizije“.

„Pesma je atmosferična i ritmična. Kada je pevam osećam se kao da sam potpuno u svom filmu – kao da sam u klubu u kom su sva svetla uperena ka meni i plešem sama sa sobom u tom svom nekom svetu“, kaže autorka o svom novom izdanju.

Povezana vest:  Heineken Lovefest nastavlja seriju promotivnih žurki u Srbiji, Lea Dobričić 7. juna na kragujevačkom jezeru Šumarice

Tekst potpisuje sama Albina, koja je sa Branimirom Mihaljevićem, autorom muzike, učestvovala u procesu traženja idealnih idejnih rešenja, a na tom putu im se pridružila i Albinina prijateljica i koleginica Ananda Đuranović. Na krilima dosadašnjih uspešnih saradnji, za besprekoran vizualni identitet bio je zadužen već dobro poznati tim profesionalaca, među kojima je i naš stilista Stefan Orlić koji svakog puta oduševi publiku besprekornim odevnim kombinacijama.

Povezana vest:  Pojavile se falsifikovane ulaznice za koncert Bijonse

„Budući da smo ionako već bili u fazi da želimo raditi na novim materijalima, a bližila se i „Dora“, to nam se učinilo kao idealna prilika da se zahvalim publici novom pesmom, ali i da predstavim svoj autorski rad i nove muzičke kreacije svima koji su te večeri bili ispred malih ekrana“, opisala je Albina dodavši kako bi pesma uskoro mogla dobiti i prateći muzički video.

Povezana vest:  Spektakl Stjepana Hausera “Rebel with a Cello” koji oduševljava Evropu, 24. oktobra stiže u Štark Arenu

Numera „Tick-Tock“ dobila je velike pohvale publike i pozicionirala je kao jednu od najzapažnijih mladih pop zvezda u regionu. Uz zaokruživanje prošlogodišnje veoma aktivne i uspešne godine, Albina se sa pesmom „Noću“ okreće novom muzičkom poglavlju, budućim izazovima i uspesima.

Izdanje „Noću“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/AlbinaNocu

Foto: Ante Odak