Svestrani pevač, multi-instrumentalista, producent i kantautor, ERIC predstavlja novi singl pod nazivom „I Found You“. Numeru je premijerno izveo na prestižnom hrvatskom muzičkom takmičenju „Dora“, a uz nju je objavio i deluxe verziju svog prvog studijskog albuma „I Am Eric (Deluxe)“.

„Pesma je nastajala od kraja leta 2021. pa do jeseni. Ideja se pojavila sasvim slučajno – prvo kao ideja na gitari, a onda sam oko toga gradio čitavu numeru. Oko završnih finesa u produkciji pomogli su mi Filip Vidović i Gordan Dragić. Vrlo sam zadovoljan kako numera zvuči na kraju, a zadovoljan sam i prvim reakcijama publike.“, kaže autor o svom novom izdanju.

Povezana vest:  Prvi hip-hop festival u planinama - upoznajte Fresh Mountain!

Slušaoci su se složili da je pesma jako radiofonična i da produkcija zvuči svetski, što ovom mladom muzičaru prilično laska. Odmah nakon izlaska, album „I Am Eric“ zauzeo je prvo mesto na top listi najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj, a primetili su ga i sa druge strane Atlantika – iz američke diskografske kuće Republic Records koja je deo Universal Music porodice.

Povezana vest:  Rambo Amadeus promenio titulu

Učestvovanjem na muzičkom festivalu „Dora“ i objavljivanjem deluxe verzije svog albuma prvenca, ERIC nastavlja svoj veoma uspešan i produktivan put na kom postaje sve zapaženije ime, kako u muzičkim krugovima, tako i kod publike.

Izdanje „I Am Eric (Deluxe)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/EricIAmEricDeluxe

Povezana vest:  WHO SEE I MIKI SOLUS PREMIJRNO PRIKAZUJU NOVE SPOTOVE NA MTV KANALU

Foto: Matea Smolčić Senčar