Globalne muzičke zvezde i ikone pop kulture, J. Balvin i Ed Sheeran, udružili su se kako bi spojili svoje neverovatne talente i muzičko umeće u zajedničko EP izdanje koje donosi dve nove pesme – reggaeton plesnu himnu „Sigue“ i nežnu ljubavnu baladu „Forever My Love“.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Projekat je nastao iz organskog prijateljstva dve muzičke legende, kada je Ed jedno jutro čuo Balvin-ov glas u teretani i prepoznao ga. Ono što je na početku bio običan razgovor, preraslo je u iskreno prijateljstvo i skoro odmah se rodila saradnja.

Povezana vest:  Brajan Feri se oporavlja

„Za sve što je dobro je potrebno vreme. Pre šest meseci sam bio u teretani u kojoj smo se upoznali, popili smo kafu i razgovarali o životu, a atmosfera je bila fenomenalna. Povezale su nas male životne stvari stvarajući iskreno prijateljstvo, čak smo razgovarali o roditeljstvu i slično. U Njujorku smo isplanirali dan u studiju, a rezultat su dve nove numere. Želeo sam da Ed iskusi svet reggaetona, a on je mene pozvao u svoj svet. Bilo je kul slušati ga kako peva na španskom i nadam se da će vam se pesme svideti koliko i nama“, kaže J. Balvin o novoj saradnji.

Povezana vest:  Pobednik "X faktora" Danijel Kajmakoski predstavnik Makedonije na Evrosongu

„Sigue“ i „Forever My Love“ pokazuju njihovu jedinstvenu sposobnost da plivaju u različitim žanrovima i pokažu svoju stručnost i raznolikost vrsta muzike koju pišu i izvode. Saradnja je dokaz da za umetnost ne postoje jezičke barijere i da iz kombinacija koje možda u prvi mah deluju nespojivo nastaju fenomenalna dela.

Izdanje „Sigue/Forever My Love“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JBalvinEdSheeranSFML

Povezana vest:  Otrovna Kristina: Album na disku i vinilu

Foto: Universal Music Serbia