Talentovani kantautor Shawn Mendes predstavlja novi singl pod nazivom „When You’re Gone“. U pisanju numere, pored samog muzičara, učestvovali su Jonah Shy i Scott Harris, a objavljen je i muzički video čiju režiju potpisuje Jay Martin sa kojim je Shawn već sarađivao na spotovima za numere „It’ll Be Okay“, „Mercy“ i „Stitches“.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Povezana vest:  U sećanje na mog velikog prijatelja – Evo kome će Petar Grašo posvetiti čitav opus na predstojećem beogradskom koncertu

Spot je snimljen u Torontu i Ostinu, a prikazuje višednevne aktivnosti tokom stvaranja singla, uključujući snimanje, probe, kao i prvo izvođenje uživo. Trenutno je u pripremi turneja „Wonder: The World Tour“ koja će otpočeti svojim američkim delom, a prvi nastup zakazan je za 27. jun u Portlandu.

„When You’re Gone“ je prva numera objavljena ove godine, a dolazi nakon emotivne balade „It’ll Be Okay“ i letnjeg hita „Summer Of Love“. Poslednji album „Wonder“, koji je izdao 2020. godine, dobio je mnoge pohvale kako kritičara, tako i publike, a s obzirom na to da uvek na poseban način implementira životne inspiracije u svoje stvaralaštvo, sa nestrpljenjem se očekuje šta će prezentovati slušaocima u narednom periodu.

Povezana vest:  EUROSONG 2010, Srbija u finalu

Izdanje „When You’re Gone“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/ShawnMendesWhenYouAreGone

Foto: Universal Musc Serbia