Grupa Mortal Kombat će 21. maja 2022. održati još jedan veliki Antievrovizijski koncert. Tradicionalnu godišnju manfestaciju bend priprema već 12. put za više hiljada posetilaca i upriličiće je na otvorenom – u atrijumu Beogradskog sajma.

,,Prošle godine nismo održali Antievroviziju zbog svih problema i neizvesnosti koje su pogodile organizaciju velikih koncerata, ali sada je vreme da pojačamo glamur na maksimum! Vraćamo se na Beogradski sajam!“ poručuju iz benda.

Povezana vest:  GORILLAZ UŽIVO NA MTV-JU!

Gosti na 12. Antievrovizijskom koncertu biće Goatmare & the Hellspades, Scordisci i gosti iznenađenja.

Još uvek je u prodaji promotivni kontigent ulaznica po ceni od 800 dinara, dok će u poslednjoj nedelji pretprodaje ulaznice koštati 1.000 dinara. Prodajna mesta su Felix Shop (T.C. Sremska, I sprat, Beograd), tickets.rs i Ticket Vision prodajna mreža širom Srbije.

Povezana vest:  Najveći srpski festival ljubavi Lovefest u trci za prestižnu svetsku nagradu

Pripremajući se za veliki beogradski koncert, Mortal Kombat je objavio i spot za novu pesmu ,,Alkohol“:

,,Krajnje je vreme bilo da posle godinu dana i Vas i nas obradujemo novom pesmom. Taman je i takva da može dobro da zagreje za predstojeće koncerte.“

Tradicionalno najveći beogradski nastup, 12. Antievrovizija, održaće se 21. maja sa početkom u 19h u atrijumu Beogradskog sajma, a posle toga Mortal Kombat kreće na letnju festivalsku turneju:

Povezana vest:  My Bel Dance Arena predstavlja: Sven Väth 10. aprila u Beogradu

27. maj – Banja Luka, Moto fest,
2. jul – Kragujevac, Arsenal fest,
23. jul – Pula, Hornets moto skup,
30. jul – Vladičin Han, Overload fest,
6. avgust – Apatin, Deer & Beer fest,
11. avgust – Rajevo selo, Pannonian rock festival

Foto: Promo