Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, grupa Elemental, prvi put će nastupiti u klubu Fest 12.juna u 20h u bašti kluba Fest!

 Elemental su miljenici beogradske publike, njihovi nastupi su uvek željno iščekivani, a na ovaj u Zemunu publika čeka više od dve godine. Koncert zakazan za mart 2020. godine u Festu bio je rasprodat nekoliko nedelja ranije, ali je zbog pandemije morao da bude odložen, a zatim i otkazan.

Povezana vest:  "Prljavo kazalište" umesto na Bir festu, u decembru u Areni

Ali ova sjajna grupa nije zaboravila na svoje fanove i tražio se adekvatan datum za ovu svirku – to je 12. jun 2022. godine, i to u bašti kluba Fest!

Elemental je nastao 1998. godine, kada su se okupili kao rap trojka i u toj postavi objavili dva albuma. Nakon toga kreću da nastupaju u sedmočlanoj postavi, netipičnoj za rap formu, zamenjujući semplove odsviranim muzičkim deonicama.  

Povezana vest:  ELEVATION 2012, Završne pripreme za trodnevni festival

Dve godine nakon objave pandemijskog albuma „Ilica“, zatvorili su krug svojom novom poletnom pesmom „Dvojka“.

 Dvojka: https://www.youtube.com/watch?v=Wpp8E5v9js0    

Veliki naglasak Elemental je uvek stavljao na svirke uživo, dinamične nastupe i direktnu komunikaciju sa svojom publikom. Zato i ovog puta od njih očekujemo dobar i energičan nastup i koncert koji će se dugo pamtiti!

Povezana vest:  Nišville 2021 - U prodaji ulaznice za VIP Tribinu!

Ulaznice za koncert po ceni od 1400 RSD u pretprodaji su u klubu Fest. Na veče koncerta, ulaznica će koštati 1600 RSD.

VAŽNO:  Ulaznice kupljene za prvobitno najavljeni koncert 2020. godine, moraju se zameniti novim ulaznicama.

Foto: Kristijan Smok